Het biljart

Biljartclub – De Watertoren Sneek groeit en bloeit in deelname en gezelligheid.

We hebben de eerste helft van het biljarts seizoen 2017-2018 in stijl af mogen sluiten met het allereerste toernooi van de biljartclub, het Kersttoernooi 2017 met prachtige rollades als hoofdprijzen en lekkere droge worst voor de verliezers. Dit eerste toernooi is gewonnen door Gerrit Breeuwsma die in de finale van Gerke Gerritsma wist te winnen terwijl de 3e prijs naar Auke Bleeker is gegaan. Een mooi toernooi met aan het einde, tevreden deelnemers en een mooie afsluiting van het jaar 2017.

Het jaar 2018 is alweer een maand oud en de voorjaar competitie draait op volle toeren. Elke dinsdagavond wordt er vanaf 19.30 uur met veel inzet en plezier 

deelgenomen aan de biljartsport op de twee biljarts die onze club rijk is. En 1 keer in de maand mogen de biljarters de heerlijke geuren opsnuiven van de wijk-resto avond en dan is het extra lekker om te gaan biljarten.
Er is om diverse redenen een kleine terugval in het aantal deelnemers aan de voorjaar competitie maar dat wordt gelukkig door inzet en gezelligheid ruimschoots gecompenseerd.
Kom maar eens langs op één van de dinsdagse speelavonden en ervaar de gezelligheid door een potje biljarten te spelen gecombineerd met de wederwaardigheden binnen de wijk, de stad of de gebeurtenissen op deze wereld en dat dan onder het genot van een kop koffie, thee of een lekker drankje en dat dan geserveerd door de enig echte biljartbutler Jacob de Jong.

Dus trek je stoute biljartschoenen aan en kom een proef wedstrijdje biljarten bij Biljartclub De Watertoren Sneek aan het Kaatsland 11, en de koffie staat klaar en er zijn een aantal keuen ter beschikking, dus keus genoeg voor een leuke avond.

We zien je dus graag op een dinsdagavond in het wijkgebouw van de Watertoren aan het Kaatsland 11 in Sneek.
Een plaats waar leeftijd onbelangrijk is en gezelligheid tijdloos blijkt te zijn.

   Auke Bleeker