Het biljart

Biljartclub – De Watertoren Sneek groeit en bloeit in deelname en gezelligheid.

 

Op dinsdag 5 september hebben we de start gemaakt met 8 biljarters en daar zijn bij aanvang van de reguliere competitie nog eens twee spelers bij gekomen.

Op dinsdag 17 oktober zijn we, nadat er een aantal 20 beurten partijen zijn gespeeld voor het bepalen van het algemeen gemiddelde voor de najaar-competitie. Van start gegaan met 10 deelnemers, en jawel, op twee prachtige biljarts. Het nieuwe biljart heeft een opknap beurtje gekregen door de inzet van Bert Jager en is voorzien van een nieuw laklaagje en staat er nu zeer uitnodigend bij, zo recht tegenover de ingang van het wijkgebouw.Biljarten in wijkvereniging de Watertoren Sneek Een prachtige tafel met mooie en heldere verlichting waar elke biljarter graag op wil gaan spelen en als het kan allemaal tegelijk want dat komt de gezelligheid dan ten goede. We hebben de eerste officiële competitie wedstrijden van het najaar 2017 inmiddels gespeeld op de beide biljarts en alle deelnemers zijn vol lof over de biljarts, maar ook de saamhorigheid en gezelligheid bij de leden tijdens de speelavonden op dinsdag.

Nu we 10 biljarters aan het werk mogen zien op de groene lakens, vinden deze 10 spelers dat er nog best een paar biljarters bij mogen komen.

Kom maar eens langs op één van de dinsdagse speelavonden en ervaar de gezelligheid door een potje biljarten te spelen gecombineerd met de wederwaardigheden binnen de wijk, de stad of de gebeurtenissen op deze wereld.

Dus trek je stoute biljartschoenen aan en kom een proef wedstrijdje biljarten bij Biljartclub

We zien je dus graag op een dinsdagavond in het wijkgebouw van de Watertoren aan het Kaatsland 11 in Sneek.
Een plaats waar leeftijd onbelangrijk is en gezelligheid tijdloos blijkt te zijn.

   Auke Bleeker