SOCIAAL VERHAAL

SOCIAAL VERHAAL | RECHTSHULP DOOR
VRIJWILLIGERS

Sociaal Verhaal is een organisatie opgezet door vrijwilligers, met als doelstelling het verlenen van rechtshulp bij ingrijpende problemen op sociaal-maatschappelijk gebied. Sociaal Verhaal streeft er naar om mensen die om wat voor reden dan ook in de problemen zijn geraakt bij te staan met gratis juridisch advies. Met welk onderwerp heeft u hulp nodig?

Wij kijken eerst of wij samen met u de problemen voor u kunnen oplossen. Dit doen wij geheel gratis. In een enkel geval is het echter noodzakelijk dat er een externe rechtshulpverlener zoals een advocaat of een mediator wordt ingeschakeld en er gerechtelijke kosten gemaakt moeten worden om de problemen op te lossen.

Dit kan dan vaak gratis omdat mensen die geen advocaat of mediator (conflictbemiddelaar) kunnen betalen, recht hebben op een vergoeding van deze kosten. Dit heet gesubsidieerde rechtsbijstand of ‘toevoeging’. Sociaal Verhaal ziet erop toe dat dit ook gratis kan en dat er geen misbruik wordt gemaakt van uw persoonlijke omstandigheden.

Sociaal Verhaal werkt samen met eigen advocaten en andere rechtshulpverleners, die de missie en visie van Sociaal Verhaal onderschrijven
Laat Sociaal Verhaal u bijstaan met de noodzakelijke rechtshulp, zonder verborgen kosten.

Neem vrijblijvend contact met ons op en wordt binnen 1 à 2 werkdagen teruggebeld om uw persoonlijke situatie te bespreken. Al het contact met Sociaal Verhaal en alle adviezen zijn gratis!

Sociaal Verhaal
Postbus 63511
2502 JM Den Haag

T: 085-3010072
F: 070-5690511

WhawhatsapptsApp gratis uw vraag!
WhatsApp naar: 06 112 99 333

E: info@sociaalverhaal.com
W: https://www.sociaalverhaal.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebookrss