Afstudeeropdracht Voedingsdagboek

Wijkresto -31 oktober 2017
Afstudeeropdracht Voedingsdagboek

BESTE WIJKBEWONERS,

Wij zijn Tessa Brouwer en Iris Hoeksma. Wij zijn studenten aan de Hanze Hogeschool en studeren Voeding en Diëtetiek. Dit moment zijn wij bezig met onze afstudeeronderzoek. Het doel van dit onderzoek is het voedings- en bewegingspatroon van ouderen (65+) in kaart te brengen.

Op 31 oktober zijn wij aanwezig geweest bij de Wijkresto. Hier hebben wij een dag meegekeken in de keuken en waren wij ’s avonds bij het diner aanwezig. Tijdens het diner hebben wij een korte presentatie gehouden over voeding, beweging en ons onderzoek. Aan het eind van de avond hebben wij een voedingsdagboek en een vragenlijst meegegeven aan de geïnteresseerden. Wij hebben een hele leuke dag gehad en wij willen de aanwezigen bedanken voor hun enthousiasme en alvast voor hun deelname. Daarnaast hopen wij dat het gelukt is om het voedingsdagboek en de vragenlijst in te vullen.

Was u niet aanwezig 31 oktober tijdens de Wijkresto, maar wilt u wel meedoen aan het onderzoek dan kunt u een voedingsdagboek en vragenlijst ophalen bij de wijkvereniging Watertoren.
Wij willen u vragen om zowel het voedingsdagboek als de vragenlijst mee te nemen naar de volgende Wijkresto op 28 november. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn bij de Wijkresto op 28 november is er een mogelijkheid om het in te leveren bij de Wijkvereniging.

Met uw deelname helpt u ons met het afstudeeronderzoek. Wij zien u weer bij de volgende Wijkresto op 28 november.

Groetjes Tessa en Iris

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebookrss